Yhteisösäännöt

Tervetuloa Zyrtec® Suomi Facebook- ja Instagram-sivuille. Käyttämällä Zyrtec Suomi -sosiaalisen median sivuja sekä www-sivuja, hyväksyt näiden ohjeiden määritellyt kommentointia ja keskustelua koskevat säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä.

Sinun kokemuksillasi ja mielipiteilläsi on meille merkitystä. Samalla toivomme, että ymmärrät UCB:n toimivan lääkealan tiukasti säännellyssä toimintaympäristössä. Toimintaamme sitovat lääketeollisuuden eettiset säännöt, mikä velvoittaa meitä varmistamaan, että sivuillamme jaettu tieto on ajanmukaista ja oikeellista.

Toivomme sinun noudattavan alla olevia kommentointia ja keskustelua koskevia ohjeita, jotta kaikilla yhteisön jäsenillä on hyvä ja turvallinen keskusteluympäristö.

Kysyttävää UCB Pharma Oy Finlandin valmisteista?

Haittavaikutukset:

Jos haluat raportoida UCB:n lääkevalmisteen mahdollisesta haittavaikutuksesta,

voit tehdä haittavaikutusilmoituksen sähköpostiosoitteeseen:

ds.fi@ucb.com tai soittamalla UCB:lle numeroon: +358 50 570 7864

Jos sinulla on kysyttävää UCB:n lääkevalmisteista, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse:  

 • UCBCares.FI@ucb.com
 • +358 800 913 353 (Suomi)
 • +45 3246 2455 (ulkomaat)

Meitä velvoittavat säädökset ja ohjeet

On luonnollista, että haluat jakaa neuvoja omiin kokemuksiisi perustuen, mutta UCB ei voi taata, että sivuillamme käyttäjien jakamat ohjeet ovat lain tai lääketurvallisuutta säätelevien ohjeiden mukaisia tai muutoin paikkansa pitäviä.

Pidätämme oikeuden piilottaa tai poistaa sivuiltamme käyttäjien julkaisemat sisällöt, jotka rikkovat tässä määriteltyjä yhteisösääntöjä. Näillä tarkoitetaan myös kommentteja, jotka sisältävät suosituksia, neuvoja tai ohjeistuksia terveydenhoitoon, lääkevalmisteisiin tai hoidollisiin valmisteisiin liittyen.

Jokainen kokee lääkkeiden vaikutukset eri tavoin. Jos sinulla on kysymyksiä sairaudestasi tai diagnoosista, keskustele lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Vältä julkaisemasta tällaisia tietoja tai kysymyksiä sivuillamme.

Loukkaavat kommentit ja yhteisösääntöjen vastainen toiminta

Rohkaisemme ystävälliseen ja kannustavaan ilmapiiriin. Kunnioitathan muiden mielipiteitä, vaikka et olisikaan samaa mieltä heidän kanssaan. Sopimaton, muita loukkaava tai muutoin yhteisösääntöjä rikkova sisältö tai käyttäjä voidaan poistaa sivuilta ilman erillistä varoitusta.

Pyydämme sinua olemaan Facebook- ja Instagram-yhteisömme vastuullinen jäsen noudattamalla seuraavia ohjeistuksia:

 • Ole oma itsesi. Ethän yritä esittää ketään muuta tai esitä informaatiota esiintyen kenään muuna kuin itsenä
 • Julkaise vain sellaisia kommentteja, valokuvia tai videoita, joihin sinulla on täydet oikeudet.
 • Huomioi, että julkaisemalla ja luomalla sisältöä Zyrtec Suomi -sivustoilla myönnät samalla UCB Pharma Finland Oy:lle kaikki käyttöoikeudet julkaisemaasi sisältöön.
 • Kunnioita muiden yksityisyyttä ja valintoja. Ennen kuin lataat uutta sisältöä tai merkitset muita henkilöitä julkaisuihin, varmistathan, että sinulla on julkaisussa esiintyvien henkilöiden lupa, kuten myös kaikkien alaikäisten henkilöiden huoltajan lupa.
 • Käyttäydy aina ystävällisesti ja kunnioittavasti välttämällä seuraavanlaisten sisältöjen julkaisemista:

– terveyttä tai terveydenhoitoa koskevat neuvot ja suosittelut

– loukkaava, herjaava tai panetteleva sisältö

 • vilpillinen, valheellinen tai harhaanjohtava sisältö
 • immateriaalioikeuksia tai yksilön tai ammatinharjoittajan yksityisyydensuojaa rikkova sisältö
 • säädytön, avoimen seksuaalinen tai alastomuutta sisältävä sisältö
 • lain tai Facebookin tai Instagramin yhteisösääntöjen vastainen sisältö
 • kaupallinen sisältö, jolla markkinoidaan joko omia tai muiden tuotteita
 • Noudata aina varovaisuutta ja tervettä järkeä, kun käytät sosiaalista mediaa, erityisesti kun annat tai pyydät henkilökohtaista tietoa.
 • Vältä pyytämästä tai julkaisemasta yhteystietoja tai henkilökohtaisia tunnistetietoja, joita voidaan käyttää tunnistamiseen, jäljittämiseen, yhteydenottoon tai toisena henkilönä esiintymiseen.
 • Kunnioita Zyrtec Suomi -yhteisön julkaisemaa sisältöä. Kaikki Zyrtec Suomi -Facebook, -Instagram tai www-sivuilla julkaistu sisältö mukaan lukien tavaramerkit, logot, sloganit, videot, tekstit, kuvat ja grafiikat on suojattu suomalaisin ja kansainvälisin tavaramerkki- ja tekijänoikeuslaein. Ne ovat immateriaalioikeuden ja patenttien alaista sisältöä ja ovat UCB Pharma Oy Finlandin sekä sen alihankkijoiden ja kumppanien omaisuutta.
 • Emme ole vastuussa käyttäjien jakamasta sisällöstä ja linkeistä. UCB Pharma Oy Finland ei ole vastuussa jakamistasi tai julkaisemistasi sisällöistä, kuten valokuvista, videoista, linkeistä tai sisällöstä, johon linkit johtavat, kommenteista, viittauksista (sisältäen viittaukset tiettyihin henkilöihin), mielipiteistä, väittämistä, neuvoista tai muusta käyttäjien jakamasta sisällöstä.
 • UCB Pharmaan liittyvien yhteyksien julkituonti. Jos olet UCB Pharman työntekijä tai sinulla on muu yhteys UCB Pharmaan ja julkaiset sivustolla henkilökohtaista profiiliasi käyttäen, sinun tulee tuoda julki yhteytesi UCB Pharmaan. Voit tehdä tämän esimerkiksi liittämällä kirjoitukseesi tekstin: Olen UCB Pharman henkilökuntaa. Tässä julkaisemani väittämät ja mielipiteet ovat omiani, eivätkä välttämättä edusta UCB Pharman julkista kantaa.

 

Tämä sivusto on tarkoitettu suomalaisille kuluttajille. Sivusto on tuotettu Suomen lain ja asetusten mukaan, joka ei ole välttämättä sama kuin sen maan lainsäädäntö, jossa asut.

Luo toiminnallasi mukavaa ja kannustavaa ilmapiiriä

Toivomme, että kaikki yhteisön jäsenet voivat osallistua keskusteluun iloisessa ja kannustavassa keskusteluilmapiirissä. Olemme avoimia erilaisille mielipiteille ja jopa kritiikille. Mikäli et näe julkaisuasi sivuillamme, se on todennäköisesti rikkonut yhteisösääntöjä, ja siksi piilotettu tai poistettu sivuilta. Pidätämme oikeudet tämän ohjeistuksen muutoksiin.

Kiitos, kun osallistut keskusteluun ja kunnioitat yhteisömme sääntöjä!

Muistathan, että tämä on julkinen foorumi, joten muut näkevät jakamasi sisällön.

UCB Pharma Oy Finland

Bertel Jungin aukio 5

02600 Espoo

Huomioi, että Zyrtec Suomi Facebook- ja Instagram -sivuilla julkaissut kommentit eivät välttämättä edusta UCB Pharma Oy Finlandin kantaa.

Päivitetty 10.3.2020

 

FI-P-ZI-ALY-2000007